Ajankohtaista

 BPA ohjelma 3.2.5

 

 

Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 yhteensopiva BPA ohjelma. Lataa täältä

 


 WatchBP Video  

 

Also watch our step-by-step video on how to use the WatchBP Device at home. 
view video...


 Miten mitata

 

 

Vaihe vaiheelta video “Miten mitata verenpaine kotona”. 

 

Katso video

Next Events

Only for Distributors

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miljoonat ihmiset ympäri maailman luottavat Microlifen tuotteisiin ja lähettävät meille palautetta. Olemme koonneet tähän yleisimpiä kysymyksiä ja Microlifen asiantuntijoiden vastauksia näihin kysymyksiin.
Miksi lämpötyynyni ei lämpene riittävän kuumaksi?
Lämpötyynyt:

Käyttötavasta riippuen lämpötyynyn lämmittäminen kuumaksi voi kestää jopa 15 minuuttia. Vaatteet, peitot ja tyynyn pehmusteet toimivat kaikki lämmön eristeinä, joten lämmön tunne iholla kehittyy vähitellen.Sähkölämmitteiset peitot:
Huoneen lämpötila sekä peiton ja lakanoiden suora kontakti sähkölämmitteiseen peittoon vaikuttavat lämmön jakeluun. Joissakin tapauksissa voi kestää jopa puoli tuntia ennen kuin peitto on selvästi lämmin. Jotta lämpöä ei menisi hukkaan, sähkölämmitteinen peitto on hyvä peittää esim. täkillä kokonaan.Kuinka korkea on maksimilämpötila?
Maksimilämpötila riippuu useasta seikasta, mm. onko kyseessä lämpötyyny tai sähkölämmitteinen peitto, kuinka ne on tehty (tekninen toiminta, eristys, päällystys jne.) sekä huoneen lämpötila. Tästä syystä varsinaista loppulämpötilaa ei voida mitata.Miksi lämpöasteiden eroa ei voi tuntea?
Lämpöasteiden erot ovat +/- 8°C. Tämän lisäksi lämmön nousuun tai laskuun vaikuttavat mm. huoneen lämpötila ja lämpötyynyn tai peiton käyttökohde. Näiden seikkojen vuoksi eri lämpötiloja ei useinkaan voi selvästi huomata.
Onko lämpötyynyjen käyttö turvallista?
Lämpöterapiatuotteidemme valmistuksessa käytetään taipuisaa lämmitysmateriaalia, joissa on ylikuumenemisen esto. Tämän lisäksi kaikki käytetyt materiaalit ovat tutkitusti turvallisia ja niiden säteilyarvot ovat mahdollisimman matalia. Näin ollen lämpöterapiatuotteemme ovat oikein käytettyinä turvallisia. Olemme suunnitelleet tuotteemme tuottamaan sinulle oikean määrän lämpöä nopeasti, tasaisesti ja turvallisesti.Kehittääkö lämpötyyny sähkökentän?
Elektromagneettiset kentät ovat näkymättömiä voimakenttiä, joita syntyy kaikkien sähköä käyttävien laitteiden ollessa päällä. Elektromagneettinen säteily saattaa olla vahingollista terveydelle. Ainutlaatuisen teknologiansa ansiosta Microlife-lämpötyynyt ja lämpöpeitot tuottavat hyvin pieniä määriä elektromagneettista säteilyä ja ovat siksi turvallisia käyttää, eivätkä ole vahingollisia terveydelle.