Ajankohtaista

 BPA ohjelma 3.2.5

 

 

Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 yhteensopiva BPA ohjelma. Lataa täältä

 


 WatchBP Video  

 

Also watch our step-by-step video on how to use the WatchBP Device at home. 
view video...


 Miten mitata

 

 

Vaihe vaiheelta video “Miten mitata verenpaine kotona”. 

 

Katso video

Next Events

Only for Distributors

Yleisimpiä kysymyksiä kuumemittareista jotka käyttävät infrapunasädettä
Miksi saan eri mittatuloksia mitatessani useaan kertaan peräjälkeen?
Odota ainakin 30 sekuntia silloin, kun mittaat 3-5 kertaa peräjälkeen. Suorista korvakäytävää vetämällä varovasti korvalehdestä. Alle yksivuotiaiden lasten korvaa on hyvä vetää varovasti suoraan taaksepäin. Yli yksivuotiaiden ja aikuisten korvaa vedetään ylös ja taaksepäin.Pitääkö Microlife-korvakuumemittari kalibroida?
Kansainvälisten suositusten mukaan Microlife-korvakuumemittarit kannattaa viedä tarkastettavaksi viralliselle Microlife-jälleenmyyjälle kahden vuoden välein.Miten tiedän toimiiko laite vielä moitteettomasti, kun sen ostosta on kulunut pitkä aika tai jos mittari vaikka tippuu lattialle?
Microlife-kuumemittarit tekevät automaattisen toimintatarkastuksen laitteen kunnosta joka kerta, kun se laitetaan päälle. Mikäli näyttöön ei tule ”ERR” merkintää, laite toimii kuten pitääkin. Kansainvälisten suositusten mukaan Microlife-korvakuumemittarit kannattaa viedä tarkastettavaksi viralliselle Microlife-jälleenmyyjälle kahden vuoden välein.Voinko mitata vauvan maidon tai kylpyveden lämmön?
Kyllä, pintalämpötilan mittaus on mahdollista kun on kyse 0–100%deg;C lämpötiloista. Mikäli haluat mitata esim. huoneen lämpötilaa tai vauvan maidon lämpötilaa, muista käyttää mittauspään suojusta mittauksen aikana. Laita mittauspää mahdollisimman lähelle mitattavaa pintaa ja paina aloitus-nappia. ÄLÄ KASTA MITTAUSPÄÄTÄ NESTEESEEN, sillä mittari ei ole vedenkestävä. On tärkeää huomioida, että mittari voi antaa vain likiarvon mitattavan pinnan lämpötilasta. Muista, että esimerkiksi nesteen pohjalämpötila voi olla selvästi korkeampi.
Voiko Microlife-korvakuumemittaria käyttää kehon lämpötilan mittaamiseksi, jotta saisin selville ovulaation ajankohdan?
Emme suosittele mittauksen käyttämistä tähän tarkoitukseen, sillä kliiniset testaukset ovulaatioajankohdan löytämiseksi korvakuumemittarilla eivät ole vielä valmiit.Voiko Microlife-korvakuumemittaria käyttää liikkuvassa autossa tai ambulanssissa? Vaikuttavatko talven kylmät ilmat mittaamiseen?
Kyllä, korvakuumemittaria voi käyttää myös esimerkiksi autossa, mutta muista, että ilman lämpötilan pitää olla 10–40°C välillä. Mikäli mittarin käyttölämpötila on alle 10°C tai yli 40°C, mittaustulosta ei voida pitää tarkkana. Tässä tapauksessa mittarin näyttöön tulee merkintä ”L” tai ”H”. Voi kestää hyvinkin kauan ennen kuin mittarin lämpötila palautuu toimivalle tasolle.Voiko Microlife-korvakuumemittaria käyttää eläinten lämpötilan mittaamiseen?
Microlife-kuumemittarit on kehitetty ja muotoiltu ihmisen kehon lämpötilan mittaamiseen. Eläinten lämmön mittaamista ei ole testattu, emmekä vastaa mahdollisista vääristä mittaustuloksista.Vaikuttaako huoneen lämpötila mittaustulokseen?
Ei vaikuta, kunhan huoneen lämpötila pysyy 10–40°C välillä. Mikäli mittarin käyttölämpötila on alle 10°C tai yli 40°C, mittaustulosta ei voida pitää tarkkana. Tässä tapauksessa mittarin näyttöön tulee merkintä ”L” tai ”H”. Voi kestää hyvinkin kauan ennen kuin mittarin lämpötila palautuu toimivalle tasolle.Kuinka kauan Microlife-korvakuumemittari pysyy toimintakuntoisena?
Microlife-kuumemittarit on suunniteltu pitkäikäisiksi. Komponentit ovat korkealaatuisia ja mittarit pakataan mahdollisimman turvallisesti. Mikäli tuotetta käytetään käyttöohjeiden vastaisesti, mittari voi särkyä.Uutta tuotetta suunnitellessamme otamme huomioon kaikki mahdolliset testausmenetelmät, joiden avulla pystymme tekemään pitkäikäisiä tuotteita. Normaalissa kotikäytössä Microlife-kuumemittareilla on 5–10 vuoden elinkaari. Kansainvälisten suositusten mukaan Microlife-korvakuumemittarit kannattaa viedä tarkastettavaksi viralliselle Microlife-jälleenmyyjälle kahden vuoden välein. Hyvä huolto pidentää tuotteidemme ikää.Kuinka kauan normaalit paristot toimivat?
Paristoilla on vähintään tuhannen mittauskerran elinikä. Mikäli olet asentanut uudet paristot ja epäilet, että mittaustulokset eivät pidä paikkaansa, tarkista seuraavat asiat:-Kuinka vanha vaihdettu paristo on? Paristot menettävät tehoaan ajan mittaan, jos niitä ei käytä.-Vaihda vain uudet paristot kuumemittariin.-Jotkut paristot saattavat toimia vähemmän virtaa tarvitsevissa laitteissa, kuten herätyskellossa, mutta eivät kuumemittarissa.-Mikäli Microlife-kuumemittari on ollut myyjän varastossa pidemmän aikaa, pariston teho on saattanut jo vähentyä.-Huonelämpötila vaikuttaa myös paristojen toimintaa. Alle 15°C asteessa paristojen teho on jo selvästi alhaisempi!Minkälaiset paristot sopivat Microlife-kuumemittareihin?
Korvakuumemittareissa on automaattisesti CR 2032 –tyyppinen litium paristo. Vanha paristo kannattaa ottaa mukaan uutta ostaessa. Microlife ei myy paristoja, mutta niitä saa kaikista sähköliikkeistä, kodinkoneliikkeistä sekä useimmista ruokakaupoista.Onko Microlife-korvakuumemittari vedenpitävä?
Ei ole. Älä koskaan upota Microlife-korvakuumemittaria veteen tai muihin nesteisiin.