Ajankohtaista

 BPA ohjelma 3.2.5

 

 

Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 yhteensopiva BPA ohjelma. Lataa täältä

 


 WatchBP Video  

 

Also watch our step-by-step video on how to use the WatchBP Device at home. 
view video...


 Miten mitata

 

 

Vaihe vaiheelta video “Miten mitata verenpaine kotona”. 

 

Katso video

Next Events

Only for Distributors

Usein kysyttyjä kysymyksiä korvakuumemittareista
Kuinka Microlife-korvakuumemittari toimii?
Microlife-korvakuumemittari mittaa infrapunaenergiaa, jota säteilee korvan tärykalvolta ja sitä ympäröivästä kudoksesta. Tämä energia kerätään linssin läpi ja se muutetaan vastaavaksi lämpöarvoksi.Onko turvallista laittaa korvakuumemittarin mittauspää vauvan tai lapsen korvaan?
Kyllä, sillä korvakuumemittarin mittauspää on liian lyhyt koskettamaan tärykalvoa. Etenkin vauvojen ja lasten korvakäytävät ovat niin pieniä, ettei mittauspää pääse korvan herkimpiin osiin saakka.Vedä korvaa taaksepäin kuten käyttöohjeessa neuvotaan, ja laita mittauspää varovasti korvakäytävään. Kun tunnet, ettei mittauspää mene syvemmälle, jätä se siihen kohtaan ja suorita mittaus.Voiko Microlife-korvakuumemittari vahingoittaa mitattavaa henkilöä mitenkään?
Ei voi. Microlife-korvakuumemittarit eivät lähetä säteitä tai lämpöaaltoja missään vaiheessa. Se toimii ainoastaan lämmön vastaanottajana. Jos korva on tulehtunut, kannattaa mittaus suorittaa toisesta korvasta, jotta vältetään tarpeetonta kipua. Vastaavasti kuume voidaan myös mitata toisilla kuumemittareilla joko suusta, peräaukosta tai vaikka kainalon alta.Miten Microlife-korvakuumemittarin mittaustulos eroaa suusta, peräaukosta tai vaikka kainalosta mitatusta tuloksesta?
Microlife-korvakuumemittarin mittaustulos vastaa korkealaatuisella kuumemittarilla suun kautta mitattua kehon lämpötilaa. Peräaukosta mitattavat lämpöarvot ovat yleensä hieman korkeampia kuin suun kautta mitatut arvot. Kainalosta mitattuun lämpötilaan vaikuttaa huoneen lämpö kaikista eniten, joten niistä mitatut kehon lämpötilat ovat useimmiten matalampia kuin suun kautta mitatut lämmöt.Onko Microlife-korvakuumemittari yhtä tarkka kuin sairaaloissa käytettävät kuumemittarit?
Microlife-korvakuumemittareita on testattu myös sairaaloissa ja ne ovat yhtä tarkkoja kehon lämmön mittaajia kuin sairaalassa käytetyt mittarit. Microlife-korvakuumemittarit tehdään samojen kansainvälisten standardien mukaisesti kuin sairaalassa käytetyt mittarit. Suurin ero on mittarin suunnittelussa. Sairaaloiden mittarit on suunniteltu tiheämpään käyttöön, jolloin niistä on tehty myös kestävämpiä fyysisesti. Niihin suunnitellaan valmiiksi seinäpidikkeet, mittauspään suojusten jakelutelineet jne. Joissakin asiantuntijamalleissa voi valita lämmön tason vastaamaan joko peräaukosta tai suun kautta mitattavaa lämpötilaa. Microlife pitää tällaista käytäntöä harhaanjohtavana, ja siksi kuumemittarimme näyttävät ainoastaan varsinaisen mitatun lämpötilan. Meidän tietääksemme ei ole olemassa lääketieteellistä perustaa muuntaa kehon eri kohdista mitattua lämpötilaa vastaamaan oletettua, toisesta kohdasta mitattua lämpötilaa.Kummasta korvasta kuume pitäisi mitata?
Käytännössä ei ole väliä kummasta korvasta lämpö mitataan. Kehon lämpötila kannattaa mitata molemmista korvista silloin kun on terve, jotta saat oikean vertauslämmön mahdollisia sairastumisia varten. Käytä mittaustilanteessa sitä korvaa, josta sait koemittauksessa korkeamman kertamittaustuloksen.Miksi eri korvista tulee erilainen tulos?
Lämpötila korvissa voi vaihdella riippuen siitä, kuinka paljon korvassa on vaikkua tai henkilökohtaisten eroavuuksien takia.Mittauspään asento voi myös olla syynä epätavalliseen lukemaan. Siksi on tärkeää suoristaa korvakäytävä ennen mittausta vetämällä korvaa varovasti taaksepäin. Tämän jälkeen mittauspää asetetaan varovasti korvakäytävään ja mittaustuloksesta saadaan luotettava.Voiko Microlife-korvakuumemittaria käyttää niin keskosten kuin vanhustenkin kehon lämmön mittaamiseen?
Kyllä, Microlife-korvakuumemittaria voidaan käyttää kaikenikäisten ihmisten kehon lämmön mittaamiseen, keskoset mukaan lukien. Muista ottaa yhteyttä lääkäriin, jos lapsesi kuume on hyvin korkea.Voiko Microlife-korvakuumemittaria käyttää kehon lämmön mittaamiseen muista kehon kohdista?
Ei voi. Microlife-korvakuumemittari on suunniteltu nimenomaan korvasta mitattavaa kehon lämpöä varten.Voit käyttää Microlife-korvakuumemittaria tarkistaaksesi esimerkiksi vauvan maidon tai kylpyveden lämpötilan. Mitattava neste ei saa olla alle 0°C tai yli 100°C.Mikäli haluat mitata esim. huoneen lämpötilaa tai vauvan maidon lämpötilaa, muista käyttää mittauspään suojusta mittauksen aikana. Laita mittauspää mahdollisimman lähelle mitattavaa pintaa ja paina aloitus-nappia. ÄLÄ KASTA MITTAUSPÄÄTÄ NESTEESEEN, sillä mittari ei ole vedenpitävä. On tärkeää huomioida, että mittari voi antaa vain likiarvon mitattavan pinnan lämpötilasta. Muista, että esimerkiksi nesteen pohjalämpötila voi olla selvästi korkeampi.Vaikuttaako korvavaikku korvasta mitattavan lämpötilan mittaustulokseen?
Pienet korvavaikkumäärät eivät haittaa mittausta, sillä nekin välittävät kehon lämpöä. Suuri määrä korvavaikkua voi haitata mittausta ja antaa epäluotettavan lämpötilan.Voiko kuumeen mitata korvasta kun lapsella on korvatulehdus?
Korvatulehduksen myötä korva on usein hyvin hellä. Etenkin korvan vetäminen korvakäytävän suoristamiseksi mittauksen ajan voi tuottaa ikävää kipua. Tällöin mittaus kannattaa tehdä joko siitä korvasta joka ei ole tulehtunut tai toisesta osasta kehoa tavallisella kuumemittarilla.